Inspiroidu-haaste ja vieraileva suunnittelija Xing: Haaste #44 Tunteet pelissä. Kehotuksena oli skräpätä ajatuksia ja tunteita. Tällä kertaa inspiroiduin! Ihan yli-yli-yksinkertaisesti tämä sivu ei kuitenkaan syntynyt...

... otin nimittäin samalla itselleni haasteeksi tehdä vaaleanpunaisen sivun. Siihen minua innosti Päivin "kuittaus ja kotia"-leiska , joka on jokseenkin kokonaan vaaleanpunainen miehisestä aiheesta huolimatta - ja näyttää tosi hyvältä!

Mun harvalukuisista vaaleanpunaisista matskuistani käyttöön pääsivät mm. pala juuri Xingiltä saatua tylliä sekä Charlotan akryylimaali, jonka ostin parahiksi tätä leiskaa varten. Noita maaleja myydään meidän kaupungin pienessä askarteluliikkeessä, ja ne on tosi kivoja käytössä - helppoja roiskia, kun pullossa on kapea kärki :) Normaalisti maalit ovat aika sopivan juoksevia, mutta tämä vaaleanpunainen oli kyllä suorastaan litkua - sitä sitten valuikin sivussa vähän sinne sun tänne.

Sivun pohja on toki enemmän musta kuin vaaleanpunainen, mutta pääkallopaperi sopi niin hyvin aiheeseen että pakkohan tuo oli tähän sivuun käyttää. Sivuun kirjoittamani ajatukset liittyvät lapsen nukkumaanmenohetkiin, ja kiinteästi myös hänen tunteisiinsa. Omat tunteeni saa lukea rivien välistä - jos tuo teksti tuolta nyt riittävästi erottuu.

Tunteita kuvaavat tässä sivussa sanojen ja värien lisäksi monet muutkin symbolit. Ruksit tein sapluunan avulla ensin valkoisella, paksulla akryylimaalilla (Tiimarin tuubiväri, tosi hyvä käyttää kun tarvitsee paksua maalia) ja maalasin sitten päälle Charlotan vaaleanpunaisella.

Tämä pinkki nauha tuli nauhanpätkäpussistani juuri tällaisena, tipautin sen vain sivun nurkkaan ja kiinnitin sopivista kohdista. - Joskus iloa siitäkin ettei kaikki ole siistissä järjestyksessä ;)

 

    

Mutta mitä, täällähän kurkkii jotain pieniä eläimiä! No niin joo, esittelen tässä siis samalla toisenkin sivun samasta aiheesta. Tässä leiskassa toimin täysin vastoin tapojani ja leikkelin kuviopaperia - oikein pieneksi silpuksi vieläpä. Kyllä hirvitti ;)

Tuon pikkueläinpaperin toinen puoli on täynnänsä ihania vaaleansinisiä pilviä. Pakko niitäkin oli saada käyttää, vaikka sitten meni monta suloista eläintä ihan hukkaan... Mulla taitaa olla vielä aika paljon harjoittelemista kuviopapereiden käytössä - ehkä sääli niitä kohtaan ei ole järkevin mahdollinen tunne tämän harrastuksen yhteydessä...

Harjoittelin myös paperisten nauhojen / reunusten käyttämistä. Ja erilaisia kirjoitustyylejä.

<3 Muusko on musta ehkä ihanin kaikista lasten käyttämistä omista sanoista :)