On tullut viime päivinä skräpättyä. Uusinta Inspiroidu-haastetta nimittäin, sitä sillisalaattia. Nyt sivu on muutamia tekstilisäyksiä vaille valmis, ja sillisalaattihan siitä tosiaan tulikin - tai ainakin jotain syötävää, pannukakku ehkä... Siis onhan siinä paljon kaikenlaista sälää ja sotkua, mutta aika vähän sellaisia kohtia, joihin olen tyytyväinen. Eikä tekstien lisääminen innosta yhtään, jumi mikä jumi.

Tässä nyt kuitenkin saatte pari pikku maistiaista, julkaisen koko sivun sitten jos joskus saan sen tehtyä loppuun.

Kun haastesivu ei tuntunut edistyvän, päätin yrittää avata lukkoja rennommalla hommalla. Availuvälineiksi otin uusia matskuja, joihin olen ihastunut (huopakukkia), turvallisen tuntuisen värimaailman (ruskeaa, keltaista) ja kuvan, joka näyttää hyvältä mutta johon mulla ei ole suuria intohimoja (en ole ottanut sitä itse).

Tämä sivu sitten syntyikin aika kivuttomasti, ja tykkään lopputuloksesta.

Halusin tehdä mustikkataivaan.

Ruskeat polun askelmat ovat huonekalujen jalkoihin tarkoitettuja huopatarroja, samoin lehdet kukkien varsissa. Itse kukat on leikattu koristenauhoista, joita ostin paikallisesta halpakaupasta. Kukkien keskustoina vois näyttää kivalta myös napit, mutta mä käytin haaraniittejä. Miten vaan voi päästä mahdollisimman helpolla :)