Pari kertaa ehdin miettiä, haukkasinko liian ison palan, kun päätin yhdistää Paperikierteen ja Craftican skräppäyshaasteet. Sitten ajattelin että sama se, tuskin ne olisivat kovasti helpommilta tuntuneet erikseenkään.

Paperikierteen haasteessa annetaan sekä luonnos että värimalli. Tämän maaliskuun luonnoksen kanssa ei ollut vaikeuksia, mutta värien kanssa kyllä. Tulkitsin värien olevan vaaleankeltainen, liilaan taittuva vaaleansininen ja liilaan taittuva vaaleanpunainen. Nuo kolme yhdessä muodostavat mulle täysin vieraan värimaailman, mutta onneksi ohjeessa sanottiin, että "väriyhdistelmän värejä voi käyttää missä sävyissä haluaa". (Oikeanpuoleinen väri oli kai tarkoitus nähdä liilana eikä vaaleanpunaisena, mutta tehty mikä tehty.)

Mun sivussa on nyt sitten kirkasta sinistä, punaista ja keltaista, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja kellertäviä sävyjä - ja kyllä siellä hiukan jotain liilan tapaistakin pilkahtelee.

Craftican haaste oli tällä kertaa huomattavasti löyhempi, siinä oli vain aihe: ruokaresepti. Ajattelin heti, etten rupea mitään ruokaohjetta skräppisivulle tallentamaan ilman sen kummempaa merkitystä, ruuanlaitto sinällään kun ei ole erityisesti sydäntäni lähellä. Tällä reseptillä syntyykin sitten jotakin vähän muuta:

Oikeassa reunassa lukee "Miten lapsi kiinnostuu ruuanlaitosta". Ihan tyytyväinen en tämän sivun teksteihin ole, varsinkaan tuohon alareunan otsikkoon. Lapsi itse kuitenkin piti pikku kokki -sanaparista, enkä mitään parempaakaan keksinyt, joten siinä on. Kirjaimet sinällään näyttävät minusta ihan hyviltä, varsinkin kun ovat kohotarrapaloilla kiinni taustassa.

Ja jos mietitte: esiliinan ja t-paidan väristä huolimatta pikku kokkimme on poika.