Haaste # 43: Unohtumaton päivä

Tämänkertaisen haasteen ohjeessa luki näin:
Usein skräppäysharrastus aloitetaan ikimuistoisista hetkistä, kuten lapsen syntymästä, hääpäivästä tai muusta yhtä suuresta tapahtumasta. Ikimuistoisia hetkiä ja unohtumattomia päiviä voi olla kuitenkin hyvinkin erilaisia, eikä niillä tarvitse olla välttämättä mitään tekemistä näiden tapahtumien kanssa.
Vaikka ensimmäiseksi tulisikin mieleen jotain hyvin perinteistä, mikä muu päivä voisi olla ikimuistoinen? Tieto opiskelupaikan saamisesta tai ylennys työpaikalla? Ensimmäisen oman asunnon avaimien luovutus? Ajokortin saaminen tai ensimmäisen oman auton ostaminen? Ammatillinen saavutus tai läpimurto tutkimuksessa? Oman idolin tai julkkiksen tapaaminen? Pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tai yllättävältä taholta tullut tunnustus? Ehkä jopa lottovoitto sanan varsinaisessa merkityksessä? Haluat muistaa päivän aina, mutta se ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen unohtumattomasta päivästä puhuttaessa.

On kai niitä unohtumattomia päiviä paljonkin, mutta minä en nyt meinannut -krhm- muistaa oikein yhtäkään. Toisin sanoen ei inspiroinut tämä haaste. Päätin sitten painua maan alle.

Aloitin tätä sivua Kirkkonummen tapaamisessa viikko sitten lauantaina. Siellä en muuta saanutkaan aikaan, mutta se ei minusta olekaan tapaamisten oleellisin sisältö. Siis skräpätä voin kotonakin, ihan omassa seurassani. Tuttujen tapaaminen, juttelu, uusien tavaroiden hypistely ja toisten tekemisten ihastelu livenä ovat minulle tapaamisiin lähtemisen syy.

Siis kiitos vielä kaikille mukana olleille - ja erityisesti Emmolle, joka pisti pystyyn koko pileet :)