Terveisiä Tampereelta!

intohimona_skrappays_2009_nettilogo_640.jpg

Käytiin Sinin kanssa eilen päiväseltään Intohimona skräppäys -tapahtumassa. Jossain vaiheessa siinä päivän mittaan alettiin miettiä, että voiskohan sinne piiloutua pöytien alle yöksi, kun toiset skräppää, juttelee ja nauraa... Olis ollut niin kiva viipyä pidempäänkin, kun ei sitä oikein päivän aikana rohjennut ruveta juttusille vaikka tuttua blogiväkeä näkikin.

Voin kuitenkin nyt kehua tavanneeni livenä ainakin XinginSannikan, EmmonLehtipöllön, HelinMaissinMaijun ja Hempan - näiden kaikkien kanssa tiedän vaihtaneeni vähintään pari sanaa. Jos on muita, jotka tunnistivat minut, ilmoitelkaahan kommentilla itsestänne!

Toisaalta olisi ollut ihanaa viettää Tampereella koko viikonloppu, skräpätä neljän hengen pöydässä ja osallistua työpajoihin, mutta kyllä tuo yksi päiväkin jo rasitti sen verran että tänään uni maistui ihan päivälläkin. Mitenköhän on jaksaneet ne joilla oli mahdollisuus skräpätä läpi yön...

Meillä Sinin kanssa ei ollut pöytäpaikkojakaan, vaan lähdettiin ihan vain katselemaan ja ostoksia tekemään. Niitä sitten tulikin tehtyä... ei ainakaan ruokittu lamaa! Ostin 12x12-albumin, papereita, kirjaimia, kettuleiman ja haaraniittejä - sekä kyniä ja 8x8-lehtiön, jotka unohtuivat kuvasta. Ensimmäistä kertaa ikinä otin kuvan ostoksistani ja tässä se nyt on teille katsottavaksi (eiköhän tuosta jotenkin selvää saa):

Hiukkasen ehdin jo uusia tarvikkeitani käyttää, kun aloittelin uusinta Inspiroidu-haastetta, mutta varsinainen ensimmäinen projekti näillä matskuilla tulee olemaan vauvaonnittelukortti sukulaisperheelle. Mitään en kyllä ostanut juuri vauvakorttia varten, mutta eiköhän noista kaikenlaista sopivaa löydy. Paineet on kyllä aika kovat, kun en oikein ole mikään kortintekijä, ja vauvan äitikin on ammatiltaan kuvataiteilija. Lupaan kyllä näyttää korttini sitten kunhan se valmistuu.

Tampereen tapahtumasta riittää juttua vielä pitkään, ja seuraavastakin voi jo alkaa haaveilla. Tavataan taas!