Omuli on vieraileva suunnittelija skräppäyshaasteessa numero 31: Mahdollisimman paljon kaikkea.           Tehtävän ideana oli runsaus ja koko sivun pinta-alan hyödyntäminen.

Inspiroidu-haaste tuki hienosti ajatuksiani, sillä halusin osallistua marraskuun White With 1 -haasteeseen, johon tutustuin Lauran blogissa, ja kokeilla siinä nimenomaan runsasta tyyliä, jollaiseen en ole tottunut.

White With 1 -haasteessa piti tässä kuussa käyttää valkoista ja limeä - eikä siis muita värejä - sekä piparkakkureunaa. Tämä tietysti rajoitti värien runsautta, mutta kukkia, nauhaa, niittejä ja muuta sälää käytin kyllä oikein urakalla. Kuviakin on vain yksi, mutta se nyt yksinäänkin peittää suurehkon osan sivun pinta-alasta.

Ulkomaankieliseen haasteeseen osallistuminen selittää sen, että tein elämäni ensimmäisen englanninkielisen skräppisivun. Päädyin tähän ratkaisuun myös siksi, että satuin omistamaan tuollaisen juuri oikean värisen sweet-lappusen.

Runsaus oli minulle hyvää harjoitusta, sillä aiemmin olen ollut kovin arka käyttämään vaikkapa kerroksista kasattuja kukkia, se on tuntunut kamalalta tuhlaukselta... Samoin tuollaisen pursuilevan nauhan laittaminen sivuun vaati aikamoista tahdonvoimaa - sehän menee melkein hukkaan kun osa on kuvan alla piilossa... Huh huh, kyllä omien ajatusten tuulettaminen tekee välillä tosi hyvää! Ja nyt vois ehkä taas kokeilla toista ääripäätä, jotain todella yksinkertaista. Saa nähdä mitä seuraavaksi syntyy.

Voi kun olis valoa että sais kunnon kuvia!

11.12.2008: Vaihdoin ja lisäsin päivänvalossa otettuja kuvia.