Nyt saankin esitellä skräppisivun, jonka syntymisessä oma panokseni on ollut lähes olematon; kuvat ovat puolisoni ottamat, ja sivun teki kuvien kohde itse. Olkaapa hyvät:

1985516.jpg

Toki autoin lasta tarjoamalla sopivia tarvikkeita, mutta valinnat hän teki itse. Otsikon kirjaimien valitseminen oli kyllä suhteellisen helppoa, irtokirjaimia kun lojuu meillä pöydillä erinäisissä pinoissa ja pussukoissa ihan näkyvillä. Tarrakirjaimet kuitenkin piti selata kansiosta - jotain matskuja sentään minäkin saan pidettyä järjestyksessä...

1985518.jpg

Otsikon alapuolella on ääriviivatarra ja paperista leikattu pölypilvi. Pölypilven alta näkyy Lännen nopeimmasta vain vähän hattua ja lasso, kun hän jahtaa pakoon pinkovaa vasikkaa :)

1985520.jpg

Autoin myös leikkaamalla kuvia muotoon, ja kiinnittämisapuna hääräsin pinsettien kanssa. Kun alin kuva oli leikattu hahmon ääriviivoja myöden, ehdotin varjon piirtämistä hahmolle - se kun oli helppoa ympäriltä leikatun palan avulla. Olen itsekin suunnitellut vastaavan tavan käyttämistä, mutta en ole vielä saanut niin tehtyä. Tähän sivuun varjo sopii meidän kummankin mielestä hyvin.

1985521.jpg

Kyllä olen ylpeä kahdeksanvuotiaan askartelijan äiti!