1989901.jpg

2792462566_7809ac6b48_o.jpg

Haaste # 24: PYSTYYN KÄÄNNETTY OTSIKKO / Susanna

Olen tehnyt tähän haasteeseen jo monta skräppisivua, mutta vasta tämän haluan esitellä. (Tosin tämäkin kaipaa ehkä vielä jotakin, vähän tekstiä ylälaitaan tai journaling-tagin... tai joka tapauksessa _jotain tuohon oikeaan ylänurkkaan.)

1989788.jpg

Käytin tässä matskuja Daisy D's Autumn -paperipakkauksista, jotka tilasin vastikään Jaanalta Paperikeijusta. Näiden uusien ihanuuksien vastapainoksi sivussa on myös tosi vanhoja juttuja: alareunan kukkien pohjana on aika kauan kaapissa lojuneita vanupalloja, kukkien kangas ja pitkä kangasnauhansuikale ovat olleet kuvan sohvassa ennen entisöintiä, ja nappien ikää en uskalla edes alkaa arvioida.

1989781.jpg

Näitä kukkia tehdessä mielessäni olivat Shysin ihanan pehmoiset pilvikukat, mutta valmiiden kukkien huomasin muistuttavan myös tätä Pikkuhelistimen kerroskukkaa. Tai oikeastaan... nyt kun hain nuo linkit esiin, tuntuu että eihän ne näytäkään samoilta... no, jotain yhtäläisyyksiä sentään on, eivätkä nämä kukat siis ole täysin omaa keksintöäni.

1989758.jpg

Otsikon kirjaimista puuttui H, mutta tuunasin sellaisen sitten itse YMBD:n käsittelemättömästä pahvikirjaimesta. Levitin pintaan runsaasti akryyliväriä ja painoin kuviot leimasimella. Tietenkään se ei ihan voinut riittää, vaan piti vielä säätää kahdella eri leimatyynyllä, yhdellä tussikynällä ja akvarellimaisella akryylivärillä. Viimeksi mainittu olikin sitten vähän liikaa, pinta oli nimittäin mukavan matta ennen sitä ja muistutti enemmän sanan muita kirjaimia. Akryylivärin kuvioimiseen leimaamalla tykästyin kyllä kovasti, sitä tekniikkaa aion varmasti käyttää toistekin.

1989903.jpg