2792462566_7809ac6b48_o.jpg Haaste # 20: Valokuvan leikkaaminen muotoon

Tällä kertaa skräppihaasteessa oli vieraileva suunnittelija, Laura. Kun valitsin kuvat joita aioin leikellä, päätin tehdä jotakin hulluttelevaa. Tällaista tein:

1917692.jpg

Käytin tässä uusia vaaleansinisiä kirjaimia, jotka tilasin YMBD:ltä. Tietenkin olin tarkkaan suunnitellut, mitä kirjaimia tarvitsen eniten, kun tilauksen muokkaaminen kerran on mahdollista. Ja tietenkin sitten päädyn heti tällaiseen tekstiin, jossa on mahdollisimman paljon juuri niitä kirjaimia, joita en uskonut tarvitsevani...

Olin tilannut huopapintaisia kirjaimia sinisinä ja valkoisina, pieninä ja isoina yhden satsin jokaista, ja niissä oli sekä p- että d-kirjaimia vain yksi kutakin. Juuri ja juuri sain ne siis värjäämällä riittämään! (Tai siis tilasinhan minä myös mustia huopapintaisia ja pelkkiä pahvisia kirjaimia, mutta niistä nyt ei olisi saanut sinisten kanssa yhteen sopivia muuten kuin taikomalla.)

Tästä sitä ei nyt oikein huomaa, mutta kiinnitin valokuvat kohotarroilla. Se tuo minusta kivaa elävyyttä lisää, kun materiaaleja sivussa kuitenkin on vain vähän.