1926426.jpg

Meidän perheessä on jo jonkin aikaa eletty aikamoista jalkapalloinnostusta, ja olenkin jo useamman kuukauden keräillyt kaikenlaisia futisaiheisia skräppäystarvikkeita. Nyt vasta niille tuli käyttöä, kun inspiroiduin lapseni virallisesta joukkuekuvasta.

1929283.jpg

Maaliverkko on "jotain lainattua" (Inspiroidu-blogin viime haasteen mukaan): Tuollainen verkonpala on jo viikkoja lojunut läheisen rakennustyömaan tontin rajalla, ja minä olen katsellut sitä himoiten. Dyykkari minussa on useasti melkein saanut vallan, kun olen miettinyt onkohan verkko ohutta metallia ja kuinkahan sitä voisi skräppäyksessä hyödyntää. En ole kuitenkaan kehdannut astua tontille verkkoa hipelöimään. Eräänä päivänä sitten ehdin jo pettyä kun näytti siltä että tonttia on siivottu, eikä verkonpala ollut tavallisella paikallaan. Huomasin kuitenkin että verkko oli lennähtänyt kävelytien puolelle, ja silloin poimin sen toki talteen.

Verkko ei olekaan metallia vaan muovia, ja se sai heti samana iltana päätyä maaliverkoksi - vaikka ennen tämän sivun aloittamista en ollut rakkaalle verkonpalalleni käyttötarkoitusta valmiiksi suunnitellut.

Jalkapallo verkossa on kenkäkoriste, joiden ostaminen monen kappaleen pakkauksissa tulee paljon halvemmaksi kuin monien muiden vastaavien koristeiden. Kuvan taakse sujautettuun tagiin lapsi kirjoitti ja piirsi itse pelikauden tärkeimmät jutut:

1926427.jpg