Kukat ei ole olleet mun juttu, en ole oikein keksinyt mihin niitä käyttäisin. Jokin aika sitten näin kuitenkin jossakin blogissa kivan skräppisivun, jossa oli runsaasti kukkia alanurkassa. (Mutta en muista kenen blogi se oli, saa muistuttaa!) Silloin ajattelin että tuo olisi hauska tapa käyttää kukkakoristeita. Kun saamani Inspiroidu-blogin arvontavoitto sisälsi suuren määrän kukkatarroja, aloin oikein toden teolla miettiä, mihin kuviin kukkanurkka sopisi. Päädyin sitten näihin, joissa on iloista ja värikästä henkeä.

10.1.2009: Viimein törmäsin siihen sivuun, josta alunperin innostuin kukkia lätkimään. Se löytyi Saaran touhunurkasta. Kiitos inspiraatiosta, Saara!

Laura oli käyttänyt kauniissa kukkasivussaan valkoista taustaa, joten minäkin uskaltauduin. Lisäksi leikkasin paperin reunat kukkien mukaisesti. Tämän sivun kaikki tarrakukat sekä pienet paperikukat kuuluivat arvontapalkintoon, samoin ihana tagi joka kurkistaa alimman kuvan alta. Saman sarjan tagilehtiöitä olin juuri ostanut itsekin, mutta Ellikseltä tullut lehtiö oli erilainen kuin entiseni. Arvontapalkintoon kuului paljon muutakin, mutta esittelen niitä sitten kun olen käyttänyt.