2792462566_7809ac6b48_o.jpg Haaste # 19: Pehmeää ja muhkeaa

Viime perjantaina Susanna haastoi skräppääjiä huovan tai paksujen kankaiden käyttöön. Kun aloin kaivella huopavarastojani, käsiin osui ensimmäisenä pieni pussi vihreitä huopapaloja - ylijäämiä roolivaateprojektista monen vuoden takaa. Päätin samoin tein tehdä haastesivuni kyseisestä Peter Pan -aiheesta.

1899590.jpg

Halusin kokeilla yksiväristä pohjaa jota kuvioisin maaleilla, ja käyttää reilusti nitojaa ja rypistelyä. Kokeilut onnistuivat mielestäni ihan kivasti, mutta lopputulos nyt on taas tällainen ihme sekasotku - musta olis niin kiva tehdä selkeitä ja seesteisiä sivuja, mutta... ehkä mä en vaan ole selkeä ja seesteinen tyyppi?

Nyt vasta tajuan, että tästä sivustahan olisi kannattanut ottaa lähikuvia eri suunnista, sellaisia hienoja mitä monilla on sivuistaan. No ehkäpä tuostakin kuvasta saa selvää, että lasinalunen jonka puolitin, on melkoisen paksua huopaa, ja nidotut palaset aika lailla rytyllä. Omenanvihreä salamanauha ylälaidassa on myös huopamaisen pehmeää, ja suurin osa teksteistä on koholla. Yläreunan vihreisiin paperisuikaleisiin kirjoitin Dymollani "Minä olen Peter Pan / satuun teidät johdatan". Sanat ovat upeasta Peter Pan -musikaalista, samoin kuin sivun otsikko jatkoineen: "Arjesta seikkailupäivän teen / elää tahdotko jännittävämmin? Merirosvot saat nähdä sä aarteineen, joka päivä on pannari lämmin."

Alanurkan vihreällä pohjalla on poikani pohdintaa kuvien ottamisen ajalta: "Miksiköhän mun lempiväriksi on tullut vihreä? Ehkä siksi että Peter Pan käyttää aina vihreitä vaatteita." Otsikon seikkailupäivä-sanan halusin erottuvan muusta tekstistä, mutta saatoin innostua vähän liikaakin noiden kimalleliimojen kanssa... ainakin kartonki alkoi kovasti vääntyillä ja kupruta, minkä varmaan kuvastakin huomaa.

Keskellä purjehtiva merirosvolaiva on alunperin kenkäkoriste - Prismasta ostin paketin, eikä tullut paljon yhdelle skräppikoristeelle hintaa, oikein hyvä ostos siis. Nuo kimalteiset pehmopallurat taas on minusta oikeastaan melko vastenmielisiä, mutta iin pisteeksi oli jotakin saatava, ja tuo nyt sopi noiden yliampuvien kimalleliimausten kaveriksi...