1942275.jpg

Rupesin tekemään skräppisivua uusimpaan Inspiroidu-haasteeseen, joka on nimeltään Yksivärisellä taustalla. Halusin käyttää muotoonleikattuna kuvaa, jossa lapsilla on lahjaksi saadut, erittäin osuvat tekstipipot päässään. Taustaksi valitsin paperipakkauksen taustapahvin, koska harmaa näytti hyvältä ja tahdoin kokeilla monikerroksisen pahvipinnan repimistä.

1942274.jpg

Asettelin kuvia, valitsin kirjaimet ja koristeet, revin taustapahvia... ja sitten päätin käyttää myös vihreää akryylimaalia. Sitä sitten tulikin käytettyä. Reilummanpuoleisesti.

1942249.jpg

Hmm. No, tykkään sivusta kyllä - repimis- ja maalitöhrykokeilut onnistuivat mielestäni kivasti ja sopivat sivun aiheeseen ja kuviin - mutta yksiväriseksi tuota taustaa ei oikein voi enää sanoa... eikä sivua hillityksi ja hallituksi, kuten haasteessa myös mainittiin. Mutta taustahan ei siis ole kuviopaperia, ja vihreä maalikin on oikeastaan vain koristeena, joten onhan tuo tausta sikäli tavallaan yksivärinen - niin että tosi vapaasti tulkiten tämä voisikin sopia haasteeseen... vai mitä sanotte?

Uusi sivu on kyllä jo työn alla, ja sen teen oikeasti yksiväriselle taustalle, lupaan :)

1942273.jpg