1624533.jpg Haaste # 18: Skräpistä esimerkkityö

Tämän viikon skräppäyshaasteessa on kyseessä scraplifting, näpistäminen, ideoiden varastaminen tai lainaaminen - suomennettuna lyhyesti skräpistäminen.

Päätin skräpistää Elliksen sivusta aiheen: lapsuuden hassunhauskat pukeutumisleikit. Mieleeni tuli heti monta sopivaa kuvaa, mutta kuvanippuja selaillessani huomasinkin, että muistelemani kuvat oli liimattu tiukasti albumeihin eikä niistä ollut kaksoiskappaleita. Jotain sopivaa kuitenkin löysin:

1867482.jpg

Pikku raksamies on laittanut lippiksen nurinpäin päähän ja jalkaan työmiehen sortsit, joissa on taskuja ja työkalulenkkejä. Söpösti on kuitenkin kissapaita jäänyt vaihtamatta roolileikin alkaessa. Ja vaikka kesken leikin on pitänyt päästä potalle, vasaraa ei ole voinut laskea kädestä :)

Tässä sivussa käytin ensimmäistä kertaa Dymoani, hauskasti samassa haasteessa kuin Manssukin. Naulassa roikkuvat metallityökalut ovat jostakin nukkekotikaupasta - olivat jokseenkin saman hintaisia kuin vastaavantyyppiset muoviset koristenapit, mutta paljon hienompia: esimerkiksi nuo peltisakset voi oikeasti avata ja sulkea.

Punaiset kirjaimet ovat (Amerikan)karttakuvioisia ja Making memoriesin pakkauksesta, jonka tilasin alennushintaan jostakin suomalaisesta nettikaupasta. Kului useampi viikko ennen kuin käytin paketin kirjaimia ensimmäisen kerran, ja silloin huomasin, että niiden tarrapinta ei olekaan kunnolla pitävä: aina alkaa joku kirjain jostain reunasta repsottaa. Ensin ajattelin, että sormistani on voinut tarttua rasvaa tarraan, mutta pinsettien käyttöönotto ei ole vaikuttanut asiaan. Kyllä harmittaa, kun pitää pikkuruisia tarrateippipaloja leikellä ja ujuttaa kirjaimiin, joiden kuuluisi olla helppoja käyttää! Ei kai se voi olla mahdollista, että jotkut askartelukauppojen alennustuotteet ovat vanhentuneita tai muuten alkuperäisellä tavalla käyttökelvottomia??