Jee jee jee! Voitin Inspiroidu-blogin arvonnan viidennessätoista haasteessa, jonka aiheena oli hymy (ks. edellinen postaukseni). Odotan jo innolla, mitä Ellis on pistänyt matkaan!

Tänään näytille sivu, jonka tein jokin aika sitten:

1776573.jpg

Halusin käyttää talvisia matskuja keskellä kesää, koska jotenkin niitä tuntuu kertyvän. Lumisen sininen värimaailma on niin helppo koristeluratkaisu poikien albumeihin - varmaan mun skräppilaareissa lumihiutalekoristeet on yhtä yleisiä kuin monilla muilla paperikukat.

Näitä kuvia vuodelta 2001 oli kiva käyttää, koska lapsella on niissä iloiset ilmeet (joita en kuitenkaan julkisesti näytä, sori...) ja koska ne itsessäänkin sopivat kylmään värimaailmaan - ja kuitenkin niissä on pilkahdus punaista, joka piristää sivua.

Tätä sivua tehdessä huomasin saman kuin joskus muulloinkin: kulmat on mulle ongelma. Tuntuu että jokaiseen kuvan kulmaan pitää saada joku koriste tai muu härpäke, muuten näyttää liian autiolta. Tätä asiaa täytyy opetella.

Keskellä oleva suuri metallikoriste (jolla peitin yhden kulman, kröhmh) on muuten jostakin netin helmikaupasta, luultavimmin Villihelmestä tai HelmiQuusta. Helmikauppojen valikoimissa on hurmaavia koristeita, eikä tuokaan maksanut montaa kymmentä senttiä - kannattaa käydä kurkkimassa, jos arvelee että itsehillintä riittää tai kukkaronnyörit kestää!