Viime perjantaina ilmestyneessä skräppäyshaasteessa Susanna kehottaa käyttämään siirtokuvia:

1624533.jpg

Haaste # 14: Siirtokuva-arkki sellaisenaan                                                        Haasteen ideana on käyttää kokonainen siirtokuva-arkki johonkin kohtaan sivua, ei irrottaa siitä yksittäisiä siirtokuvia.

Minullehan ei skräppäystarvikkeita ole vielä kovin pitkään ehtinyt kertyä, joten ei ole ihme ettei varastoistani löytynyt yhtään arkkia, josta olisin raaskinut luopua kertaheitolla. Olin kuitenkin juuri katsellut Finnstamperilla pakettia, jossa oli aivan ihania kirjaimia ja tageja mutta myös siirtokuvasanontoja, joiden takia en ollut pakettia vielä tilannut - ajattelin nimittäin, että sanonnat jäisivät käyttämättä. Kun näin haasteen, tajusin että siihen voin käyttää sanonta-arkin ja sain siis hyvän syyn tilata koko houkuttelevan paketin. Kiitokset myös Sarille nopeasta toimituksesta!

1796717.jpg

Tämän sivun aihetta olin pyöritellyt mielessäni jo hetken aikaa, ja valinnut jo kuvat ja kirjaimetkin, mutta tuo kesäaiheinen siirtokuva-arkki toi sivuun juuri sellaisen lisäsäväyksen, jota kaipasin. Oiva sattuma siis, tämä haaste! Skanneri teki kyllä taas sivulle pahojaan; todellisuudessa sekä ylä- että alareunassa on tyhjääkin tilaa, eikä sivun poikki toki kulje tuollaista kummaa raitaa. Luonnossa tämä on minusta kiva ja raikas sivu, tykkään itse kovasti aiheesta ja pirteistä väreistä.