Päätin aloittaa blogissani uuden kategorian, ja teen sen kertomalla itsestäni hiukan lisää - vaikka mielestäni tuo esittelyteksti on oikeastaan jo lähes riittävä. Muistaakseni Oliveria ja Vasilisa aikanaan haastoivat minut tähän tehtävään.

Rakastan värejä ja rakennan mielelläni erilaisia värimaailmoja esim. pukeutumisessa, atc-korteissa ja eri puolilla kotia.

Kun siitepölykausi alkaa, alkavat myös päivittäiset allergiaoireeni, eivätkä ne vähene ennen syksyä - mutta saattavat kyllä pahentua välillä.

Viihdyn erinomaisesti papereiden äärellä - olivat ne sitten lukemista, piirtämistä, kirjoittamista tai askartelua varten.

Pidän monenlaisesta musiikista (esim. perinteinen jazz ja blues, perushevi, suomirokki) mutta kaikkein mieluisinta kuunneltavaa minulle on Mary Coughlan.

Vietän mielelläni aikaa perheeni seurassa. Perheeseeni kuuluu puoliso ja lapset.

Nautintoaineista paheisiini kuuluvat punaviini ja tumma suklaa.

Mielestäni sarjakuvat ovat aliarvostettu taidemuoto. Tutustumisen arvoisia nimiä siltä saralta ovat ainakin Bill Watterson / Lassi ja Leevi, Jere, Scott McCloud, Ilkka Heilä / B. Virtanen, Milla PaloniemiKatja Tukiainen, Baby Blues, Petri HiltunenNettinarttu, Marc-Antoine Mathieu / Julius Corentin Aqfaq, Moebius / Stel ja Atan, ja supersankaritarinoista Hämähäkkimies.

Tuntuisi hassulta haastaa ketään tähän mukaan, kertokoon itsestään ken tahtoo, ja juuri sen verran kuin itselle sopii. Minä halusin jakaa kanssanne nämä asiat.